Villa Oneiro

 



Βρείτε την ιδανική ενοικιαζόμενη βίλα για το ταξίδι σας


Villa Oneiro


Κάντε την κράτησή σας ξέγνοιαστα





email

tel 

Περιηγηθείτε τι σελίδας μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μας, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε ή θέλετε να ρωτήσετε.



Η Villa Oneiro εχει μοναδική αρχιτεκτονική σχεδίαση, πολυτέλεια και προσεκτικά διαλεγμένη επίπλωση, θα σας προσφέρει χαλάρωση, άνεση και απόλαυση, όπως μόνο ένα σύγχρονο θέρετρο υψηλών προδιαγραφών μπορεί. Με άφθονη θέα στη θάλασσα και τεράστια μπαλκόνια , απολαύσετε την πολυτέλεια του εσωτερικού χώρου που εξασφαλίζουμε  προσφέροντας την ευκαιρία να απολαύσετε τον πολυτελή σχεδιασμό μας στα έπιπλα μας .









Κάντε την κράτησή σας ξέγνοιαστα


email

tel 




Η Villa Oneiro είναι ένας συνδυασμός πολυτελών διακοπών κοντά στη φύση με εκπληκτική θέα.




Η Villa Oneiro βρίσκεται κοντά στους Καλόγερους, ένα χωριό έξω από την πόλη της Ιεράπετρας στην Κρήτη. Η Villa Oneiro είναι χτισμένη σε ένα λόφο με πανοραμική θέα στην Ιεράπετρα και το νησί της Χρυσής. Είναι ένα πέτρινο σπίτι και έχει χτιστεί με υψηλές προδιαγραφές.




Μένοντας στη Villa Oneiro μπορείτε να απολαύσετε τόσο τη φύση και τον καθαρό αέρα του βουνού, όσο και τη χαρά και την ηρεμία που προσφέρει η θάλασσα. Μένοντας εδώ συνειδητοποιείτε τη μοναδικότητα της Κρήτης.




Κάντε την κράτησή σας ξέγνοιαστα


email

tel 





Η Villa Oneiro είναι η καλύτερη επιλογή για την οικογένεια ή τους φίλους σας, για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κρήτης.



Το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ, φαρμακείο και βενζινάδικο, απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα. Εκτός από τις μοναδικές καταδύσεις που προσφέρει η βίλα στην πισίνα της, η θάλασσα απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα.
Θα βρείτε, σε κοντινή απόσταση, μοναδικά χωριά με αυθεντικό παραδοσιακό φαγητό και καθαρή θάλασσα με τυρκουάζ νερά. Τέλος, το κέντρο της Ιεράπετρας, καθώς και το λιμάνι , το οποίο καθημερινά αναχωρούν σκάφη για το μοναδικό νησί Χρυσή, είναι 10 χιλιόμετρα μακριά.



Άλλα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε

Η πισίνα και το τζακούζι δεν είναι θερμαινόμενα.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Βίλα Όνειρο την νύχτα

Εσωτερικοί χώροι Villa Oneiro